11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFemeie lovită pe trecerea de pietoni de un șofer băut, în Craiova

Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un șofer băut, în Craiova

O femeie de 44 de ani din Craiova a ajuns la spital după ce a fost accidentată de o mașină pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Decebal.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în această seară, polițistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în zona unei treceri de pietoni de pe Bulevardul Decebal.
Ajunși la fața locului, politiștii au identificat un bărbat de 61 de ani, din Craiova, care ar fi condus un autoturism pe Bulevardul Decebal, iar în zona unei treceri de pietoni, ar fi lovit o femeie de 44 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale fiind conștientă

.Potrivit sursei citate, conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o concentratie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

Politistii doljeni au întocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa și continua cercetarile in vederea lamuririi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS