4.5 C
Craiova
joi, 28 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment 14 rețineri în dosarul mitei de la Serviciul Permise și Înmatriculări din Suceava

14 rețineri în dosarul mitei de la Serviciul Permise și Înmatriculări din Suceava

În dosarul mitei de la Serviciul Permise și Înmatriculări din Suceava, 14 persoane au fost reținute pentru 24 de ore și vor fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În total, peste 60 de persoane, suspecți și martori, au fost audiate la DNA Suceava în acest dosar în care procurorii susțin că permisele auto erau obținute fără examen, contra unor sume de bani cuprinse 5 și 7 mii de euro, potrivit stiri.tvr.ro.

Au fost ridicate sute de dosare și înscrisuri de la serviciul de permise și înmatriculări

În urma perchezițiilor, au fost ridicate sute de dosare și înscrisuri de la serviciul de permise și înmatriculări, dar și de la Registrul Auto Român, unde procurorii susțin că se eliberau certificate de înmatriculare contra unor sume de bani.

Anchetatorii au ridicat două camioane pline cu probe

Două camioane pline cu probe au fost ridicate de anchetatori. Percheziții au fost făcute nu numai la Suceava, ci și în alte 60 de locații, printre care București şi județele Suceava, Bistrița – Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău.

Printre cei reținuți, un ofițer DGA, șeful de la permise și mai mulți polițiști

DNA a anunțat vineri reținerea a 14 persoane, între care un ofițer DGA, șeful de la permise și mai mulți polițiști, în ancheta de la Serviciul Permise Suceava. Șeful de la permise este bănuit că încasa ca mită peste 20.000 euro pe zi.

Reținerile s-au făcut pentru constituire a unui grup infracțional, folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității, luare de mită, dare de mită și spălarea banilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – FC Argeş / CCA a anunţat...

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat brigada care va...

ȘTIRI GdS

Percheziţii la doi tineri acuzaţi că au tăiat anvelopele...

Poliţiştii doljeni au descins, astăzi, la domiciliile unor tineri din Filiaşi, cercetaţi pentru comiterea a două infracţiuni de distrugere. Este vorba de doi tineri de 26 şi 27 de ani, care sunt acuzaţi că au tăiat anvelopele a două autoturisme. O altă percheziţie a fost făcută la domiciliul unui bărbat cu maşina căruia s-au deplasat cei doi suspecţi.

Șeful singurului centru de vaccinare din Rădăuți, amendat pentru...

Medicul coordonator al unicului centru de vaccinare din Rădăuți a fost amendat cu 5.000 de lei după ce a vaccinat preferențial 563 de persoane,...

Accident grav la ieșire din Alexandria. Trei persoane, grav...

Trei persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă, în urma unui accident rutier produs astăzi la amiază, pe DN 52,...
00:00:24

Bani falși găsiți de DIICOT în locuințele mai multor...

Procurorii DIICOT-S.T. Braşov au efectuat un număr de 28 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Brașov, Craiova, Ploiești și a judeţului Alba. Procurorii...

A predat poliţiştilor un portofel găsit pe o stradă...

Un tânăr de 29 de ani, din Calafat, a dus la poliţie un portofel pe care l-a găsit pe o stradă din localitate. Portofelul conţinea 100 de euro, 280 de lei, carduri bancare şi documente. În ultima perioadă, mai multe persoane din Calafat au dus la poliţie portofele găsite pe stradă.

Mai multe biserici din Irlanda, jefuite de un român

Un bărbat de 55 de ani din România a fost acuzat de furt în Irlanda după ce a jefuit cutia milei din mai multe...