10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn adolescent a murit după ce a căzut de pe clădirea pe care dorea să își facă selfie

Un adolescent a murit după ce a căzut de pe clădirea pe care dorea să își facă selfie

Un adolescent, de 14 ani, din Buzău, a murit miercuri seară după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri dezafectate, unde se dusese cu alţi prieteni pentru a-şi face selfie-uri, scrie reporterbuzoian.

Poliţiştii din Buzău au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă după ce, miercuri seară, în jurul orei 20.00, un adolescent a murit la scurt timp după ce a căzut în gol, de la etajul 2 al fostei clădiri a Romtelecom din orașul Buzău.

Au escaladat clădirea ca să ajungă pe acoperiș

Băiatul împreună cu alți trei prieteni au sărit gardul împrejmuitor și au intrat în imobilul cu două etaje cu intenţia de a-şi face selfie-uri pe clădirea dezafectată.

Potrivit martorilor, băieții ar fi escaladat clădirea pentru a ajunge pe acoperiș. Ajuns pe un balcon fără balustradă de la etajul al doilea (ultimul), unul dintre băieți s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la circa 15 metri.

Băieții care erau cu el au sunat imediat la salvare, iar ambulanța l-a preluat în stare gravă, mai mult mort decât viu, și l-a dus la Spitalul Judeţean Buzău.

Ajuns la UPU inconștient, cu răni grave la cap, băiatul a intrat în stop cardio-respirator, iar după o oră de manevre de resuscitare medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Poliţiştii urmează să-i audieze, în prezenţa părinţilor, pe prietenii copilului mort, pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care au intrat în clădirea dezafectată, şi împrejurările în care s-a produs tragedia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS