22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMașină de poliție avariată într-un accident rutier

Mașină de poliție avariată într-un accident rutier

O autospecială de poliție a fost avariată în urma unui accident produs în acestă dimineață, în zona Parcului Nicolae Romanescu din Craiova. În urma accidentului, Loganul polițiștilor a fost proiectat pe trotuar.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului.

”În această dimineață, polițiști din cadrul Biroului Ruțier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Nicolae Romanescu din Craiova, a avut un eveniment rutier între două autoturisme, unul dintre acestea fiind o autospecială de poliție.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că cele două autoturisme au intrat în coliziune iar în urma impactului autospeciala a fost proiectată într-un copac ornamental din afara părții carosabile. Conducătorii ambelor autovehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezulatul fiind negativ. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale”, au precizat oamenii legii.

Din primele cercetări s-a stabilit că autospeciala polițiștilor ar fi lovit din spate un autoturism care circula regulamentar, în aceeași direcție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS