-6.9 C
Craiova
duminică, 17 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment A provocat un accident în lanț, în timp ce-i urmărea pe cei care-i furaseră 650.000 de lei

A provocat un accident în lanț, în timp ce-i urmărea pe cei care-i furaseră 650.000 de lei

Un bărbat, din Sintești, care ar fi fost lăsat fără 650.000 de lei, a pornit aseară în urmărirea presupuşilor hoţi. În cursa nebună a intrat în coliziune cu maşina acestora.

Marți, în jurul orei 17:44, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au fost sesizați că în localitatea Jilava a avut loc un accident, în care au fost implicate mai multe autoturisme. După aproape zece minute, o altă persoană a sunat și a anunțat că nepotul său a fost implicat într-un accident și că anterior i-ar fi fost furată o geantă ce conținea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism parcat în fața imobilului de domiciliu, din localitatea Sintești.

Trei persoane au fost rănite în urma impactului şi au fost transportate la un spital din București. Alte cinci autovehicule, aflate întâmplător în zonă, au fost şi ele avariate, informează Poliția Ilfov. Presupușii autori ai furtului au reușit însă să se facă nevăzuți.

„În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora și stabilirea cu exactitate a situației și de fapt, și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, informează un comunicat de la IPJ Ilfov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Italia înăspreşte din nou restricțiile. Trei zone roșii

Italia înăspreşte din nou restricțiile în contextul pandemiei de COVID-19, din cauza creşterii numărului cazurilor, iar de duminică trei zone sunt desemnate drept aşa-numite zone roşii.

ȘTIRI GdS

Un ofițer de poliție își amenința subalternii: ”Te bat...

Un ofițer de poliție își amenința subalternii

Gorj: Mașină avariată în trafic de un copac...

Mașină avariată în trafic de un copac doborât de vânt

Amenzi de 4.000 de euro pentru o petrecere în...

Amenzi de 4.000 de euro pentru o petrecere în apartament
00:00:29

Mehedinți: Un șofer a căzut cu mașina într-o râpă...

Mehedinți: A căzut cu mașina într-o râpă adâncă de 40 de metri

Cum a reușit un șofer vitezoman să anuleze sancțiunea...

Cum a reușit un șofer vitezoman să anuleze sancțiunea de suspendare a permisului