24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMii de haine contrafăcute şi măşti de protecție, confiscate de poliţişti în Capitală

Mii de haine contrafăcute şi măşti de protecție, confiscate de poliţişti în Capitală

Peste 2.700 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute și 3.000 de măști de protecție inscripționate „FPR2” au fost confiscate astăzi de polițiști, care le-au găsit într-o camionetă, în apropierea unei autogări din Capitală, scrie hotnews, citând Mediafax.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigarea Criminalității Economice a Sectorului 4, în colaborare Secția 16 Politie, au depistat în trafic, în apropierea unei autogări din zona de competență teritorială, o autoutilitară, în care doi bărbați transportau peste 2.700 articole de îmbrăcăminte ce poartă denumirea și însemnele unor mărci de renume înregistrate.

Despre aceste produse există suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Nu aveau documente justificative de proveniență

De asemenea, în camionetă au fost găsite 3.000 de măști de protecție, inscripționate „FPR2”, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de proveniență.

Bunurile au fost confiscate pentru continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, așa cum se prevede în Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS