21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt. Un bărbat care avea o alcolemie de 1,21 la mie în aerul expirat a ajuns cu autoturismul în afara carosabilului

Olt. Un bărbat care avea o alcolemie de 1,21 la mie în aerul expirat a ajuns cu autoturismul în afara carosabilului

În această după-amiază, între localitățile Osica de Sus și Fălcoiu, din județul Olt, s-a produs un eveniment rutier. Un bărbat băut a ajuns cu autoturismul în afara carosabilului.

Un bărbat, de 42 de ani, din comuna Fălcoiu, a ajuns în afara părții carosabile cu autoturismul. În urma testării cu aparatul alcooltest, bărbatul a prezentat o concentrație de 1.21 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat. În urma impactului, alți doi bărbați, pasageri ai autoturismului, au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportați la o unitate medicală.

A ajuns cu mașina în șanț

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Pompierii SMURD Osica de Sus au intervenit pe Drumul Național 64, între localitățile Osica de Sus și Fălcoiu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. Pompierii au găsit autovehiculul în afara părții carosabile, iar pe cei trei bărbați în afara acestuia, conștienți.

A ajuns cu mașina în șanț

Paramedicii au asistat la locul evenimentului toate cele trei victime, ulterior acestea fiind transportat la UPU Slatina. Șoferul, în vârstă de 42 ani, din comuna Fălcoiu, prezenta un hematom occipital, unul dintre pasageri, în vârstă de 50 ani, din aceeași localitate, dureri toracice și excoriații la membrele superioare, iar cel de-al doilea pasager, în vârstă de 42 ani, tot din comuna Fălcoiu, prezenta un traumatism cranio-facial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS