5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat din Balș, arestat după ce a furat un autoturism și l-a vândut unui craiovean

Bărbat din Balș, arestat după ce a furat un autoturism și l-a vândut unui craiovean

Un bărbat din Balș a fost arestat după ce a furat un autoturism și l-a vândut unui craiovean.

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați prin apel de urgență SNUAU 112 de către un bărbat din orașul Balș, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat în fața casei.

Efective sporite de polițiști s-au mobilizat pentru gasirea autoturismului, iar în urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, la data de 14 noiembrie, ora 01,00, acesta a fost identificat în municipiul Craiova, județul Dolj, în posesia unui tânăr de 20 de ani din localitate.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul de 20 de ani ar fi cumpărat autoturismul de la un bărbat de 30 de ani, din orașul Balș, care a fost identificat de polițiști.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta din urmă are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Bărbatul de 30 de ani, din orașul Balș, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmând a fi propuse măsurile legale.

Aceesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS