17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn șofer mort de beat și cu permisul suspendat a rupt cu BMV-ul un stâlp de curent

Un șofer mort de beat și cu permisul suspendat a rupt cu BMV-ul un stâlp de curent

Un bărbat din Bistriţa-Năsud care a provocat un accident la Alba Iulia a fost reținut de polițiști, după ce aceștia au descoperit că era mort de beat şi avea și permisul suspendat, scrie ziarulunirea.

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut duminică, pentru de 24 de ore, un bărbat, de 48 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.

Duminică după-amiază, în jurul orei 17.30, bărbatul a condus un autoturism BMW în municipiul Alba Iulia, deși avea permisul de conducere suspendat şi era sub influenţa alcoolului. El a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a pus la pământ un stâlp de electricitate. Acest fapt a provocat întreruperea furnizării curentului electric în zonă și întreruperea traficului pe ambele sensuri de mers.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS