14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie lovită de mașină, pe o trecere de pietoni din Craiova

Femeie lovită de mașină, pe o trecere de pietoni din Craiova

O femeie a fost lovită de o mașină, pe o trecere de pietoni de pe strada A.I. Cuza din municipiul Craiova. Totul s-a întâmplat după coliziunea a două autoturisme.

Potrivit IPJ Dolj, în această dimineață, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada A.I. Cuza s-a produs un accident de circulație. La fața locului s-au deplasat polițistii care, din primele verificari, au stabilit că un autoturism condus de un bărbat din Craiova, pe strada A.I. Cuza, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus în același sens de mers de un bărbat de 47 de ani, tot din Craiova.

În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani ar fi accidentat o femeie de 44 de ani din Craiova. Ea a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia traversa în acel moment strada, pe trecerea de pietoni.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpa. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, mai informează IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS