10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDosar penal după scandalul din faţa casei lui Mititelu

Dosar penal după scandalul din faţa casei lui Mititelu

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire, după o altercaţie produsă joi seara, în faţa locuinţei lui Adrian Mititelu, finanţatorul FCU Craiova. Două persoane au reclamat că au fost agresate de persoanele din anturajul lui Mititelu. Incidentul a avut loc în momentul în care poliţiştii l-au ridicat pe Adrian Mititelu. Acesta din urmă a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că, joi seara, au pus în executare mandatul emis de instanţă pe numele lui Adrian Mititelu. Finanţatorul FCU Craiova a fost condamnat, ieri, la trei ani de închisoare cu executare. În acest dosar, Mititelu a fost acuzat de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și înșelăciune, fapte comise cu ocazia transferului jucătorului Mihai Costea la Steaua București. În același dosar a fost deferit justiţiei şi Gigel Preoteasa, secretar al SC Fotbal Club U Craiova SA. Iniţial, în februarie 2019, cei doi inculpaţi au fost achitaţi de judecătorii de la Tribunalul Dolj.

Dosar penal pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Tot joi seara, două persoane au reclamat faptul că au fost agresate în faţa imobilului în care locuieşte Adrian Mititelu.

„În cursul serii trecute, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați prin plangere scrisă de două persoane cu privire la faptul că, au fost agresate în fata unui imobil din Craiova.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unității de parchet cu propunere corespunzatoare”, au precizat oamenii legii.

Este vorba de doi jurnaliști care transmiteau momentul în care Mititelu a fost ridicat de polițiști.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS