29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAtacatorul de la Viena, prins în luna iulie în timp ce încerca să cumpere muniție din Slovacia

Atacatorul de la Viena, prins în luna iulie în timp ce încerca să cumpere muniție din Slovacia

Atacatorul care a ucis patru oameni în centrul Vienei a fost prins în luna iulie în timp ce încerca să cumpere muniție din Slovacia. Deoarece nu avea un permis de port armă, autoritățile austriece au fost anunțate încă de atunci de poliția slovacă de intențiile bărbatului.

Bărbatul de 20 de ani, de origine albaneză, care a deschis focul luni seara, la Viena, a încercat să cumpere muniție din Slovacia în vară, a dezvăluit poliţia din Slovacia. Autoritățile austriece au fost anunțate de acest fapt, conform BBC.

Intenția atacatorului de a achiziționa gloanțe a eșuat

Potrivit presei germane, tânărul de 20 de ani, care a fost împușcat de polițiști, a călătorit în Slovacia în iulie pentru a cumpăra muniție pentru o armă de asalt Kalashnikov AK-47, dar s-a întors cu mâinile goale.
Rapoartele autorităților slovace arată că intenția atacatorului de a achiziționa gloanțe a eșuat, deoarece nu avea permis de armă. Poliția slovacă a confirmat că a transmis mesajul imediat colegilor lor austrieci.

Patru oameni au fost împușcați mortal și alte 23 de răniți în atacul din Viena

Patru oameni au fost împușcați mortal și alte 23 de răniți, după ce bărbatul a deschis focul, luni seara, în centrul Vienei. Atacul a fost revendicat de gruparea ISIS.

Atacatorul s-a născut chiar la Viena

Atacatorul s-a născut chiar la Viena și avea dublă naţionalitate, austriacă şi nord-macedoneană. Într-un interviu acordat televiziunii Klan Macedonia în limba albaneză, un bărbat identificat ca fiind bunicul lui Fejzulai a spus că nepotul său l-a vizitat în fiecare an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS