12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA încercat să intre înarmat în Judecătoria Craiova

A încercat să intre înarmat în Judecătoria Craiova

Jandarmii doljeni au depistat, astăzi, un tânăr de 23 de ani, care a intrat în sediul Judecătoriei Craiova înarmat cu un cuţit. Jandarmii au sesizat poliţiştii craioveni privind infracţiunea de port fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit jandarmilor craioveni, la intrare în sediul Judecătoriei Craiova tânărul a declarat că nu deţine arme.

„Subofiţerii au observat că tânărul care a intrat în holul Judecătoriei Craiova avea asupra sa o geantă de umăr, sens în care au procedat la interceptarea acestuia. Fiind întrebat dacă deţine arme sau obiecte interzise la deţinere, numitul A.L.C., de 23 ani, din comuna Pleşoi, judeţul Dolj, a precizat că nu deţine astfel de obiecte.

În urma controlului efectuat a fost găsit, în geantă, un cuţit tip briceag, în lungime totală de aproximativ 20 cm. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” şi urmează să fie înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS