11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDosar penal pentru pacientul care a făcut ravagii în secţia de Cardiologie

Dosar penal pentru pacientul care a făcut ravagii în secţia de Cardiologie

-

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pe numele pacientului care a distrus mobilierul din secţia de Cardiologie a Spitalului de Urgenţă Craiova. Este vorba de un bărbat de 64 de ani, care urma să fie transferat la altă unitate medicală după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Un pacient internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova a făcut ravagii duminică noapte în secţia de Cardiologie. Pacientul, pozitiv Covid, trebuia să fie transferat la altă unitate medicală suport Covid încă de vineri, însă până duminică ambulanţa nu a sosit să îl preia. Supărat, acesta a forţat uşile din secţie, a provocat distrugeri şi a lăsat apa să curgă în saloane.

Dosar penal pentru distrugere

La sesizarea unităţii medicale, poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în această dimineaţă, un bărbat de 64 de ani, din comuna Gogoşu, pacient într-o unitate medicală din Craiova, ar fi distrus mai multe bunuri de mobilier şi tehnică medicală din incinta spitalului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, au precizat oamenii legii.

Pagubele provocate de bărbatul de 64 de ani au fost filmate de o persoană din clinică. În final, pacientul a fost imobilizat de agenţii de pază ai unităţii medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS