2.4 C
Craiova
luni, 30 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Italia: La un pas să ucidă în bătaie un conațional român, pentru doar 20 de euro

Italia: La un pas să ucidă în bătaie un conațional român, pentru doar 20 de euro

Trei frați români din, Ravasuna, Sicilia au fost arestați pentru că au fost la un pas să omoare în bătaie un compatriot, care le datora infima sumă de 20 de euro. Medicii au stabilit că l-au bătut atât de rău încât i-au pus viața în pericol.

Victima, un tânăr de 29 de ani, era să moară în urma loviturilor repetate. Cei trei români, printre care și o femeie, au fost arestați de carabinierii din Licata, sub acuzația de vătămare corporală gravă.

A urmat un ordin de arestare în închisoare emis de magistratul Curții Agrigento, Alessandra Vella, la cererea procurorului Sara Varazi, relatează publicația La Sicilia.

Detaliile operațiunii au fost dezvăluite în timpul unei conferințe de presă, oficialii poliției povestind că bătaia a avut loc acum câteva zile în via Silvio Pellico, o zonă periferică a orașului Ravanusa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Au trecut peste eșecul cu Steaua. SCMU Craiova, victorie...

Eșecul de sâmbătă, cu Steaua (2-3), se...

ȘTIRI GdS

Ce amendă a primit o craioveancă după ce s-a...

S-a certat cu prietenul și a sunat la 112. Asta a făcut o craioveancă de 29 de ani. Femeia s-a răzgândit imediat, însă polițiștii au depistat-o și au amendat-o.

Pieton accidentat mortal pe Centura de Nord a Craiovei

Pieton accidentat mortal pe Centura de Nord a Craiovei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Europol, despre șoferul care a lovit cu mașina un...

Sindicatul Europol acuză că șoferul care a lovit, sâmbătă, cu mașina un polițist a fost lăsat acasă de procuror.

S-au aprins luminile de sărbători în Craiova

În acestă seară, la ora 18.00, în Craiova a fost aprins iluminatul festiv de sărbători. În premieră, craiovenii au putut urmări de acasă sau de pe telefon momentul în care au fost aprinse luminile.

A fost majorat plafonul pentru acordarea ajutorului de încălzire

Guvernul a majorat, în ședința de vineri seara, de la 750 la 800 de lei plafonul pentru acordarea ajutoarelor de încălzire, a anunțat Ionel Dancă, șeful cancelariei prim-ministrului.

Gorj: Două decese și încă 59 de cazuri noi...

În județul Gorj au fost înregistrate în ultimele 24 de ore două decese și încă 59 de cazuri de coronavirus. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: