10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu cinci victime, dintre care trei copii

Accident cu cinci victime, dintre care trei copii

Un grav accident rutier s-a petrecut azi noapte în zona localității Luna, lângă Câmpia Turzii, județul Cluj, în urma căruia cinci persoane au fost rănite. O femeie de 40 de ani este în stare critică, iar un un bărbat și cei trei copii ai săi au fost răniți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.

Potrivit ISU Cluj, mașina în care se aflau o femeie, un bărbat și copiii lor în vârstă de 14 ani, 7 ani și un bebeluș de 9 luni, a ieșit în afara carosabilului, conform Mediafax.

„Salvatorii SAJ și ISU au găsit autoturismul avariat și o femeie de circa 40 de ani fără semne vitale, pentru care s-au început manevrele de resuscitare, iar alți trei copii și un bărbat erau ieșiți din autoturism. Manevrele de resuscitare au adus semnele vitale pentru femeia rănită grav, însă aceasta a fost transportată în stare critică la spital”, spun reprezentanții ISU Cluj..

Copii, în vârstă de 14 ani, 7 ani și 9 luni, împreună cu tatăl lor au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări nu aveau afecțiuni grave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS