11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn nou-născut declarat mort a supravieţuit şase ore în frigiderul de morgă

Un nou-născut declarat mort a supravieţuit şase ore în frigiderul de morgă

Un copilaş născut prematur, la doar 23 de săptămâni, a supravieţuit şase ore în frigiderul morgii unui spital din oraşul mexican Puebla, scrie thesun, citat de fanpage.it.

Bebeluşul, născut prematur miercuri dimineaţă, la ora 4, a fost declarat mort de către medici imediat după ce a venit pe lume şi a fost dus la morgă. Părinţii, copleşiţi de durere şi disperare, s-au pregătit pentru înmormântare.

Dar când angajaţii spitalului şi cei de la pompe funebre s-au dus să ia trupul nou-născutului pentru a-l încredinţa familiei, au descoperit că acesta era viu, se mişca şi plângea.

„Când am ajuns la el, am văzut că se mişca şi plângea. L-am chemat pe tată, care a văzut şi el că plângea. Am fugit să-l căutăm pe medicul care semnase certificatul de deces. Nu-mi vine să cred că nu a murit acolo, în frig, nu am mai văzut niciodată aşa ceva! Frigiderul în care fusese pus este folosit de obicei pentru a conserva membrele amputate“, a declarat angajatul unei firme de pompe funebre care venise să ia corpul pentru înmormântare.

Pe reţelele de socializare mexicane a devenit virală o înregistrare cu bebeluşul înfăşurat într-un cearceaf şi ţinut în braţe de tatăl său, care plânge de bucurie şi strigă: „Este viu, este viu!“.

Medicii spitalului respectiv au declarat pentru presa locală că nou-născutul este ţinut sub observaţie într-o unitate de terapie intensivă. Autorităţile sanitare au declanşat o anchetă pentru a lămuri cele întâmplate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS