-2 C
Craiova
miercuri, 25 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Un nou-născut declarat mort a supravieţuit şase ore în frigiderul de morgă

Un nou-născut declarat mort a supravieţuit şase ore în frigiderul de morgă

Un copilaş născut prematur, la doar 23 de săptămâni, a supravieţuit şase ore în frigiderul morgii unui spital din oraşul mexican Puebla, scrie thesun, citat de fanpage.it.

Bebeluşul, născut prematur miercuri dimineaţă, la ora 4, a fost declarat mort de către medici imediat după ce a venit pe lume şi a fost dus la morgă. Părinţii, copleşiţi de durere şi disperare, s-au pregătit pentru înmormântare.

Dar când angajaţii spitalului şi cei de la pompe funebre s-au dus să ia trupul nou-născutului pentru a-l încredinţa familiei, au descoperit că acesta era viu, se mişca şi plângea.

„Când am ajuns la el, am văzut că se mişca şi plângea. L-am chemat pe tată, care a văzut şi el că plângea. Am fugit să-l căutăm pe medicul care semnase certificatul de deces. Nu-mi vine să cred că nu a murit acolo, în frig, nu am mai văzut niciodată aşa ceva! Frigiderul în care fusese pus este folosit de obicei pentru a conserva membrele amputate“, a declarat angajatul unei firme de pompe funebre care venise să ia corpul pentru înmormântare.

Pe reţelele de socializare mexicane a devenit virală o înregistrare cu bebeluşul înfăşurat într-un cearceaf şi ţinut în braţe de tatăl său, care plânge de bucurie şi strigă: „Este viu, este viu!“.

Medicii spitalului respectiv au declarat pentru presa locală că nou-născutul este ţinut sub observaţie într-o unitate de terapie intensivă. Autorităţile sanitare au declanşat o anchetă pentru a lămuri cele întâmplate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Groapa de gunoi a Craiovei, plină ochi

În condițiile în care celula șase -...

ȘTIRI GdS

Groapa de gunoi a Craiovei, plină ochi

În condițiile în care celula șase - C6- este încărcată până la refuz cu deșeuri, Depozitul de la Mofleni așteaptă de la...

Polițist înțepat cu un cuțit, în Fața Luncii

Un polițist a fost înțepat cu un cuțit în mână în urma unui scandal între două familii care locuiesc în cartierul Fața Luncii din Craiova. Incidentul a avut loc luni, în jurul prânzului. În urma scandalului, un bărbat a fost lovit în cap și transportat la spital. Bărbatul care l-a înhunghiat pe polițist a fost reținut pentru ultraj.

Neregulile constatate de DSP la SJU Craiova dau peste...

În plină criză a locurilor de la terapie intensivă, Direcția de Sănătate Publică Dolj forțează Spitalul Județean de Urgență din Craiova să...

Probele Covid-19, cărate cu lada pentru răcit bere şi...

Personalul de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj (SJU Gorj) folosește pentru transportul probelor recoltate de la suspecții Covid-19 o ladă frigorifică...

Schimbări de funcții la Consiliul Județean Dolj

Ședința fulger de la Consiliul Județean Dolj s-a desfășurat în sistem on-line.
00:00:00

Iohannis: ”PSD e principalul vinovat pentru acest dezastru”

Iohannis a anunțat luni, după o întâlnire cu miniştrii Apărării, Internelor şi Sănătăţii, cu tema "Campania de vaccinare anti-COVID-19, problemă de securitate...