12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCultivator de canabis, în arest

Cultivator de canabis, în arest

Procurorii DIICOT au cerut şi obţinut arestarea preventivă a unui doljean de 47 de ani, acuzat de trafic de droguri de risc. Anchetatorii susţin că bărbatul a cultivat canabis pe o suprafaţă de teren dintr-o comună doljeană. În urma percheziţiilor, oamenii legii au ridicat 3 kilograme de canabis, dar şi 140 de ghivece în care erau plantate seminţe de canabis.

Procurorii DIICOT susţin că bărbatul a cultivat canabis începând cu luna iulie.

„În perioada iulie-septembrie 2020, inculpatul a întreținut o cultură de canabis, înființată pe o suprafață de teren situată într-o comună de pe raza județului Dolj, pe care ulterior a recoltat-o în vederea comercializării. La data de 20.10.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova, au efectuat un o percheziție domiciliară, în urma căreia a fost ridicată cantitatea de aproximativ 3 kilograme de canabis, 91 de plante de canabis și 140 de ghivece în care anterior au fost plantate seminţe de canabis”, au precizat oamenii legii.

Bărbatul de 47 de ani a fost arestat pe o perioadă de 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis miercuri de Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS