-2 C
Craiova
miercuri, 25 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Prins în flagrant în tmp ce fura dintr-un magazin

Dolj: Prins în flagrant în tmp ce fura dintr-un magazin

Polițiștii din Băilești au reținut, ieri, pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din municipiu, după ce a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea bani dintr-un magazin.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au fost sesizați că, în incinta unui magazin din localitate, a fost surprins un tânăr care a sustras bani, profitând de neatenția vânzătoarei.

Imediat la fața locului a ajuns o patrulă formată din doi polițiști și un jandarm din cadrul IJJ Dolj, care au indentificat un tânăr de 20 de ani, care avea asupra sa suma de 150 de lei, pe care ar fi sustras-o din interiorul magazinului.

Suma a fost predată reprezentantului societății, iar în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus față de cel în cauză reținerea pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile, acesta să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Groapa de gunoi a Craiovei, plină ochi

În condițiile în care celula șase -...

ȘTIRI GdS

Groapa de gunoi a Craiovei, plină ochi

În condițiile în care celula șase - C6- este încărcată până la refuz cu deșeuri, Depozitul de la Mofleni așteaptă de la...

Polițist înțepat cu un cuțit, în Fața Luncii

Un polițist a fost înțepat cu un cuțit în mână în urma unui scandal între două familii care locuiesc în cartierul Fața Luncii din Craiova. Incidentul a avut loc luni, în jurul prânzului. În urma scandalului, un bărbat a fost lovit în cap și transportat la spital. Bărbatul care l-a înhunghiat pe polițist a fost reținut pentru ultraj.

Neregulile constatate de DSP la SJU Craiova dau peste...

În plină criză a locurilor de la terapie intensivă, Direcția de Sănătate Publică Dolj forțează Spitalul Județean de Urgență din Craiova să...

Schimbări de funcții la Consiliul Județean Dolj

Ședința fulger de la Consiliul Județean Dolj s-a desfășurat în sistem on-line.

Un bărbat a fost găsit mort într-un parc de...

Christophe Dominici, fostul component al naţionalei de rugby a Franţei, a fost găsit mort, marţi, în parcul Saint-Cloud, lângă Paris, scrie AFP...

Mii de haine contrafăcute şi măşti de protecție, confiscate...

Peste 2.700 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute și 3.000 de măști de protecție inscripționate „FPR2” au fost confiscate astăzi de polițiști, care...