16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie disparută, găsită îngropată în curtea casei

Femeie disparută, găsită îngropată în curtea casei

Cadavrul unei femei care fusese dată disparută la începutul săptămânii a fost găsit de poliţişti, miercuri seară, îngropat în curtea casei, scrie pressalert.

Conform sursei citate, în seara de 5 octombrie, poliţiştii din Sânnicolau Mare au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei femei, de 64 de ani, din localitatea Variaş, fiind demarată de îndată efectuarea verificărilor, în baza unui dosar penal întocmit pentru lipsire de libertate.

Fii victimei, principalii suspecţi

Miercuri seară, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, al Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au descins la locuinţa persoanei dispărute, în vederea efectuării unei percheziţii domiciliare.

În curtea casei au fost făcute săpături cu ajutorul unui excavator, la lumina reflectoarelor.

„La scurt timp, în urma căutărilor, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, îngropat în curtea casei”, a anunțat, în noaptea de miercuri spre joi, IPJ Timiș.

În acest caz, anchetatorii fac cercetări pentru a stabili dacă femeia a fost ucisă sau a fost îngropată după ce a murit din cauze naturale, pentru a-i fi încasată pensia de către cei doi fii. Unul dintre ei, care este bolnav psihic, a susținut că fratele său și-a ucis mama. Bărbatul a fost ridicat pentru audieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS