20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânărul care și-a omorât părinții pentru că nu-i mai plăteau facturile, încarcerat pe viață

Tânărul care și-a omorât părinții pentru că nu-i mai plăteau facturile, încarcerat pe viață

Joel Guy Jr, în vârstă de 32 de ani, din Tennessee, a pus la cale o crimă teribilă de a-și tăia părinții și a le dizolva cadavrele . Planul era să încaseze o asigurare de viață de 500.000 de dolari (387.000 de lire sterline), potrivit mirror.co.uk.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a planificat cum să-și omoare părinții și să le dezmembreze corpurile în timpul Zilei Recunoștinței, pentru a beneficia de veniturile lor, transmite Mirror.

El l-ar fi atacat pe tatăl său în timp ce mama acestuia era plecată la cumpărături. După prima crimă, el a așteptat-o și a ucis-o și pe ea cu sânge rece.

Potrivit autorităților, capul mamei sale a fost găsit într-o oală cu apă fierbinte în locuința familiei, iar restul rămășițelor ar fi fost băgate în recipiente de plastic, fiind umplute cu substanțe chimice, pentru a le dizolva.

Guy Jr a fost găsit vinovat de crimă de gradul I vineri pentru crimele brutale din 2016 ale mamei și tatălui său, Lisa Guy, în vârstă de 55 de ani, și Joel Guy Sr, în vârstă de 61 de ani, se arată în rapoarte. Procurorul Leslie Nassios ar fi declarat juriului motivul criminalului: „El se obișnuise ca părinții să plătească pentru tot și nu avea de gând să renunțe la asta. Mai degrabă îi omora, decât să se întâmple asta”, a declarat procurorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS