25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu puternic la o locuință din Brastavățu

Incendiu puternic la o locuință din Brastavățu

În această dimineață a izbucnit un puternic incendiu la o locuință din comuna Brastavățu. Echipaje de pompieri de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu sprijinul pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brastavățu au intervenit la fața lucului.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, echipaje de pompieri de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu sprijinul pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brastavățu, au acționat pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuință și o anexă gospodărească, în comuna Brastavățu.

La locul evenimentului s-a acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un tractor cu cisternă, aparținând unei societăți agricole.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore și jumătate.

Potrivit sursei citate, în urma incendiului au avut ars acoperișul casei și anexei, aflată în prelungirea casei, pe aproximativ 220 de metri pătrați, electronice, electronice, cereale și material lemnos, aflate în anexa gospodărească.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la instalația electrică a locuinței.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS