6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieAdolescenți împușcați cu un pistol cu bile, în fața unui liceu din Ploiești

Adolescenți împușcați cu un pistol cu bile, în fața unui liceu din Ploiești

Doi adolescenţi au fost împușcați cu un pistol cu bile în fața unui liceu din Ploiești, conform Observatorul Prahovean. Potrivit primelor informații, cei doi tineri au traumatisme cranio cerebrale.

Cei doi minori, în vârstă de 16 și 17 ani, au fost împușcați în cap cu un pistol cu bile în fața liceului UCECOM din Ploiești.
Serviciul de Ambulanța Județean (SAJ) Prahova a transmis: „Cei doi băieți au traumatisme cranio cerebrale, prin împușcare cu pistol cu bile. Intervenim cu două echipaje, dintre care unul cu medic. Revenim cu date despre pacienți după evaluarea acestora”.

La locul incidentului au ajuns și oamenii legii

IPJ Prahova a anunțat că a avut loc un conflict între mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. În timpul altercației a fost folosit un pistol cu bine.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizați cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercație pe strada George Topîrceanu, din municipiul Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. S-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Există indicii cu privire la identitatea autorilor. Se continuă cercetările pentru depistarea lor. La fața locului se află o echipă complexă de polițiști, care efectuează cercetarea criminalistica a locului faptei“, a transmis IPJ Prahova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS