14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer băut s-a răsturnat cu maşina în Brebeni

Un şofer băut s-a răsturnat cu maşina în Brebeni

În această dimineață un bărbat de 33 de ani din Slatina, s-a răsturnat cu mașina într-un șanț după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod. Acesta avea o concentrație de 0,80 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat. 

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, la data de 4 octombrie, în jurul orei 00.00, pe raza comunei Brebeni s-a produs un eveniment rutier. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii evenimentului și au stabilit faptul că acesta s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Astfel, un conducător auto, în vârstă de 33 de ani,  din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din direcția Brebeni către Slatina, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod. După impact, autoturismul s-a răsturnat în șanț.  Bărbatul nu a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0,80 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat.  Totodată,  aceasta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS