5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVirgil Ianțu s-a îmbolnăvit de Covid-19

Virgil Ianțu s-a îmbolnăvit de Covid-19

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a anunțat, aseară, pe pagina sa de Facebook, că s-a infectat cu noul coronavirus, însă are o formă ușoară a bolii.

”Această poză e facută astăzi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția si cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire, am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le multumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți.

A fost o experiență care m-a făcut să ii apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lasați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Va doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, este mesajul transmis de Ianțu.

Potrivit Hotnews, Televiziunea Română a precizat că emisiunea „Câştigă România!” prezentată de Ianțu a fost înregistrată integral și toate cele 59 de episoade vor fi difuzate pe TVR 2 conform programării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS