9 C
Craiova
marți, 27 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Vîlcean prins băut și cu un pistol în torpedou

Vîlcean prins băut și cu un pistol în torpedou

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au oprit astăzi pentru control pe Calea lui Traian, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Bujoreni.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că inspecția tehnică periodică a autoturismului este expirată.

Totodată, polițiștii au procedat la efectuarea controlului autoturismului, iar în torpedou a fost descoperit un pistol și 8 elemente de muniție, despre care bărbatul a declarat că l-a adus din exteriorul țării.

Polițiștii au procedat la ridicarea pistolului în vederea expertizării și continuării cercetărilor, activități ce vor fi efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase.

Bărbatul a rămas pieton pe o perioadă de 90 de zile și a fost sancționat cu o amendă de peste 7.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecInformațiile care îți sunt oferite azi pot...

ȘTIRI GdS

Poliţiştii au dat amenzi în Târgul de săptămână Făcăi

Poliţiştii doljeni au descins în această dimineață, în Târgul de săptămână Făcăi. Oamenii legii au sancţionat mai multe persoane care nu au respectat măsurile individuale de protecţie. Valoarea totală a amenzilor este de 3.000 de lei.

Vâlcea: Acțiuni de prevenire și limitarea infectării cu SARS-COV-2

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat, în perioada 23-25 septembrie, activitățile de informare și de verificare a modului...

Femeie rănită într-un accident de circulaţie produs în Craiova

Un accident de circulaţie în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în această dimineaţă pe strada Prelungirea Bechetului, din...

Un copil de 3 ani a murit, după ce...

Un băiat, de 3 ani, a murit chiar la petrecerea zilei lui de naștere după ce a găsit arma unei rude și...

Şi-a făcut maşina praf şi a plecat

Un şofer a intrat în plin cu maşina într-un indicator amplasat în capătul unui scuar de pe bulevardul Carol I din Craiova. După accident, şoferul şi-a abandonat autoturismul avariat şi a plecat.

Vâlcea: Restricții de circulație pe DN 7 și DN...

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că vor fi restricții de circulație pe DN7 și DN 64 pentru efectuarea de lucrări...