24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO/ Filmul accidentului mortal de la Podari

VIDEO/ Filmul accidentului mortal de la Podari

-

Accidentul de la Podari, în urma căruia o femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane au fost rănite, a fost suprins de o cameră video. În imagini se observă cum un Matiz încetineşte pentru a vira la stânga, pe DJ 561. Un şofer care circula în aceeaşi direcţie nu observă manevra şi loveşte Matizul violent, din spate. Oamenii legii spun că au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accidentul în urma căruia o femeie şi-a pierdut viaţa a avut loc luni, în jurul orei 17.30, în comuna doljeană Podari. Poliţiştii doljeni spun că responsabil pentru producerea accidentului este un bărbat de 33 de ani.

„La fața locului s-au deplasat polițistii, care din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 33 de ani care conducea un autoturism pe DN 56, Radovan-Calafat, pe raza comunei Podari, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, care era oprit pentru a vira la stânga pe DJ 561, intrând în coliziune cu acesta”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

O femeie a murit pe loc în urma impactului violent


La locul accidentului au intervenit și două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dolj. Medicii au efectuat manevre de resuscitare a unei femei, pasajeră pe bancheta din spate a Matizului. Din păcate, femeia a decedat. Alte trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Este vorba de o persoană din autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani și doua din Matiz.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:28

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

Un craiovean, de 35 de ani, a fost reținut,...

ȘTIRI GdS