34 C
Craiova
miercuri, 17 august, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Bărbat bănuit de furt, prins în flagrant de un polițișt aflat în timpul liber

Craiova: Bărbat bănuit de furt, prins în flagrant de un polițișt aflat în timpul liber

Polițiști din cadrul Secției 3 Craiova cu sprijinul unui polițișt aflat în timpul liber, din cadrul aceleiași secții de poliție, au prins ieri în flagrant un bărbat de 45 de ani, din Brașov, bănuit că ar fi sustras bunuri dintr-o societate comercială din municipiu.

În cursul zilei de ieri, un polițișt din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, care se afla în timpul liber, pe strada Petre Ispirescu, din Craiova, a observat  un bărbat despre care existau suspiciuni că ar fi sustras produse dintr-o societate comercială.

Polițistul a procedat la urmărirea celui în cauză, pe mai multe străzi din apropiere și totodată a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Craiova.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și cu sprijinul polițiștului aflat în timpul liber l-au prins și condus la sediul poliției pentru audieri, pe bărbatul respectiv.

În urma verificărilor, cel în cauză a fost identificat în persoana unui bărbat de 45 de ani, din Brașov, stabilindu-se faptul că acesta, în jurul orelor 17:45, ar fi sustras o pereche de ghete în incinta unei societăți comerciale din Craiova.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat unității de parchet cu propunere corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS