24.6 C
Craiova
miercuri, 10 august, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljMinor din Dolj, reținut pentru tentativă de viol și tâlhărie calificată

Minor din Dolj, reținut pentru tentativă de viol și tâlhărie calificată

Un tânăr de 17 ani, din Brădești, a fost reținut pentru 24 de ore de poliâiști ai Seției 15 Poliție Rurală Filiași, pentru tentativă de viol și tâlhărie calificată.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul, în noaptea de 25 spre 26 septembrie, ar fi  pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 79 de ani, din comuna Brădeşti şi sub ameninţarea întreţinerii de raporturi sexuale cu aceasta, i-ar fi solicitat  suma de 190 de lei, pe care femeia i-a remis-o, după care cel în cauză a părăsit locuinţa părții vătămate.

De asemenea, tânărul ar fi încercat prin constrângere şi acte de violenţă să întreţină raporturi sexuale cu partea vătămată.

Potrivit sursei citate, având în vedere probatoriul administrat de polițiști, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie calificată, fiind introdus in Centrul de Reținere și Arestare preventivă al I.P.J. Dolj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS