21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCandidat la primarie, atacat cu pietre

Candidat la primarie, atacat cu pietre

Noaptea trecută, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au lovit cu pietre un autoturism, care era condus pe o stradă din satul Cleanov.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, la fața locului, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 63 de ani, din comuna Carpen, care era însoțit de un alt bărbat, pasager în autoturism.

Astfel, polițiștii au constatat faptul că mașina în cauză avea un geam lateral spart și prezenta totodată avarii în dreptul unei portiere.

Candidatul USR PLUS la Primăria Carpen, atacat cu pietre

Potrivit unui comunicat de presă trimis de PLUS Dolj, persoanele atacate noapte trecuta cu pietre pe pe o stradă din satul Cleanov sunt Laurențiu Valentin Dinescu, candidatul USR PLUS la Primăria Carpen, și Iulian Buicu, candidat la Consiliul Local Carpen. Aceștia au fost atacați cu pietre în satul Cleanov de oamenii primarului PSD.

Impactul a fost atât de mare, încât piatra care a spart geamul lateral al mașinii a reușit să rupă și mânerul ușii de pe partea cealaltă. Nu este primul incident de acest fel.

”Candidații noștri au fost hărțuiți constant, campania lor electorală le-a fost îngrădită și viața le-a fost pusă în pericol de mai multe ori.Laurențiu Dinescu a mai fost agresat fizic și în trecut de către viceprimarul PSD, fiind lovit cu pumnul în bărbie chiar în fața poliției din comună, în timp ce filma o serie de nereguli ale autorităților locale.PSD Carpen funcționează exact ca o grupare infracțională. Votul cetățenilor poate ajuta la îndepărtarea ei de banul public. Dar, în astfel de cazuri, justiția trebuie să acționeze prompt.Juriștii noștri și conducerea partidului, împreună cu victimele incidentului vor depune o plângere penală”, se arată în comunicat.

Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere și fac cercetări în vederea clarificării stării de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS