7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentImpact între un microbuz şi un autoturism, lângă Poiana Mare

Impact între un microbuz şi un autoturism, lângă Poiana Mare

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe DN 55A, la ieşire din comuna Poiana Mare. Poliţiştii doljeni spun că accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism, care a intrat într-o depăşire fără să se asigure. Autoturismul a lovit în plin un microbuz de transport persoane, care circula regulamentar.

Potrivit poliţiştilor doljeni, şoferul autoturismului s-a angajat în depăşirea unei căruţe fără să se asigure.

„Un bărbat de 63 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, care conducea un autoturism pe DN 55A, la ieșire din comuna Poiana Mare către Tutunarii Vechi, s-ar fi angajat fără să se asigure în depăşirea unui vehicul cu tracţiune animală care se deplasa în aceeași directie de mers, în care se aflau un bărbat de 53 de ani şi o femeie de 51 de ani, ambii din Poiana Mare. Autoturismul a intrat în coliziune frontală cu un microbuz transport persoane, condus de un bărbat de 55 de ani din comuna Seaca de Câmp”, au precizat oamenii legii.

Trei pasagere din microbuz, la spital


În urma impactului, cinci persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Este vorba de şoferul de 63 de ani, de o femeie de 56 de ani, pasageră în autoturism, dar şi de trei minore, pasagere în microbuz. Cele cinci persoane au fost transportate conştiente la spital.

Poliţiştii doljeni mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS