12.8 C
Craiova
luni, 26 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Prins cu 400 grame de cocaină, la Filiaşi

Prins cu 400 grame de cocaină, la Filiaşi

-

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus arestarea preventivă a unui bărbat acuzat de trafic de droguri de mare risc. În maşina cu care suspectul se întorcea din Olanda, oamenii legii au găsit 400 grame de cocaină. Ulterior, în urma percheziţiilor domiciliare, ofiţerii de combatere a criminalităţii organizate au ridicat trei pistoale cu glonț și 59 de cartușe deținute ilegal.

Ofiţerii de combatere a criminalităţii organizate au organizat, săptămâna trecută, o acţiune de prindere în flagrant a unui bărbat suspectat de trafic de droguri de mare risc.

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2018 – 2020, inculpatul a desfășurat activități de trafic de droguri de mare risc, în special cocaină, pe raza județelor Olt și Dolj, droguri pe care le comercializa la prețul de 100 euro/gram. Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, pe raza orașului Filiași, în timp ce se întorcea din Olanda, având ascunsă în capitonajul autoturismului cantitatea de aproximativ 400 de grame de cocaină”, au precizat anchetatorii.

Pistoale cu glonţ, ridicate în urma percheziţiilor


Ulterior, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, în județele Olt și Gorj. În una dintre locații au fost descoperite trei pistoale cu glonț și 59 de cartușe, toate deținute ilegal. După audieri, procurorii DIICOT au dispus reţinerea suspectului pe o perioadă de 24 de ore. Bărbatul este acuzat de trafic de droguri de mare risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Pe 16 septembrie, suspectul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis de magistraţii Tribunalului Dolj. Hotărârea instanţei poate fi contestată de inculpat la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

O tânără abandonată la naştere şi-a regăsit tatăl şi...

O tânără din Negreşti-Oaş, abandonată la naştere şi dată spre adopţie la vârsta de un an, şi-a regăsit, la majorat, părinţii biologici....

Italia înregistrează 17.012 noi cazuri de coronavirus în ultimele...

Italia a raportat luni 17.012 noi infecţii cu coronavirus, precum și 141 de decese, cu 13 mai multe față de duminică. Numărul...

Fostul șef al Casei de Sănătate Constanța, condamnat la...

Fostul director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa Dragoş Poteleanu a fost condamnat, luni, la şase ani de...

Facebook a lansat primele jocuri video „transmise în direct“

Facebook a lansat primele jocuri video „transmise în direct“, după modelele Google Stadia, Nvidia GeForce Now sau xCloud, scrie dcnews, citând BBC.

Imagini spectaculoase cu o haită de lupi, surprinse în...

O haită de lupi a fost filmată în timp ce se deplasează într-o pădure din județul Neamț. Imaginile, în care apar cel...

Huawei lansează noi servicii

În ultimii ani, Huawei a lucrat la o serie de alternative la serviciile Google pe care să le ofere utilizatorilor săi, scrie...