14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bebeluş, mama lui şi o bătrână - accidentaţi pe trotuar

Un bebeluş, mama lui şi o bătrână – accidentaţi pe trotuar

Un bebeluş de nouă luni, aflat în cărucior, mama lui, de 31 de ani, şi o femeie de 66 de ani au fost loviţi astăzi, pe trotuar, de un autoturism scăpat de sub control. Accidentul a avut loc în localitatea Şieuţ din judeţul Bistriţa-Năsăud, scrie agerpres.

La volanul maşinii s-a aflat o femeie de 42 de ani, care nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă. Accidentul s-a produs pe Drumul Judeţean 154.

„Conform primelor verificări, efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că o femeie, de 42 de ani, din Mărişelu, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Şieuţ, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum. Într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi ieşit în afara părţii carosabile, unde a acroşat şi accidentat trei persoane care se aflau pe trotuar şi s-a răsturnat. Persoanele accidentate au fost transportate la spital. Este vorba despre o femeie de 31 de ani şi copilul ei de nouă luni, care se afla în cărucior, şi o altă femeie, în vârstă de 66 de ani, din localitate“, a informat IPJ Bistriţa-Năsăud.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS