6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrimarul din Sângeorz-Băi a filmat cum își umilește fiica

Primarul din Sângeorz-Băi a filmat cum își umilește fiica

-

Primarul localității Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a filmat cum își umilește fiica minoră. Edilul a pus-o pe fată să stea dezbrăcată în genunchi și să repete că nu mai este „obraznică”, potrivit stiridebistrița.ro.

Imaginile care au ajuns deja în presă dezvăluie un moment de „educație”, așa cum susține Ogâgău. Fiica acestuia se află așezată în genunchi, cu fața către un dulap, și repetă printre suspine și lacrimi ceea ce tatăl ei îi spune.

„Eu îți spun cum îi, tu îți extragi de aici ce vrei și cum vrei, că m-am săturat… Am fost astă iarnă la schi cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo. A fost ieșită din duș, dezbrăcată și cu părul ud, și am pus-o la colț, la perete, și am pus-o să repete să-i trimit mamei sale. I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut și nu știu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare își apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari și de șmecheri, mai bine câte-o lecție dinasta”, ne-a declarat Traian Ogâgău.

Ogâgău susține că ceea ce a apărut în spațiul public este o chestiune de familie și că nimeni nu are dreptul să se bage în familia lui.

Traian Ogâgău este divorțat, însă nici acest proces nu a decurs „liniștit”, instanța emițând inclusiv un ordin de restricție împotriva lui, la cererea fostei soții.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident mortal de muncă, „îngropat” de procurori?

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova ar tergiversa soluţionarea unui dosar penal privind un accident mortal de muncă. La acestă concluzie a ajuns soţia unui bărbat care a decedat în septembrie 2017, în urma unui accident de muncă produs întru-un service auto din Podari. De atunci, procurorii au dispus clasarea cauzei de trei ori. Tot de trei ori, instanţa de judecată a întors dosarul la parchet pentru completarea urmăririi penale. Şi asta pentru că, după cum susţin judecătorii, procurorii au ignorat chiar şi o hotărâre definitivă a instanţei de judecată, prin care a fost menţinut procesul-verbal de constatare întocmit de ITM Dolj. Care este concluzia la care au ajuns procurorii de fiecare dată? Mortul a fost de vină!

ȘTIRI GdS