8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat arestat pentru deţinere de droguri şi armament

Bărbat arestat pentru deţinere de droguri şi armament

-

Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT din Craiova au ridicat cocaină, trei pistoale cu glonț și 59 de cartușe, după o prindere în flagrant delict și 4 percheziții domiciliare. Un bărbat a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunilor de trafic intern și internațional de droguri de mare risc și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT – S.T. Craiova au realizat 15 septembrie un flagrant delict, în Filiași. În urma acestuia au indisponibilizat aproximativ 400 de grame de cocaină, ce se afla disimulată în capitonajul unui autoturism la volanul căruia se afla un bărbat.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, în județele Olt și Gorj. Într-una dintre locații au fost descoperite 3 pistoale cu glonț și 59 de cartușe, toate deținute ilegal.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului, cel în cauză ar fi introdus în țară droguri de mare risc, pe care ulterior le-ar fi comercializat.

Potrivit sursei citate, în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost inițial reținut de procurori pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Tribunalului Dolj. Acesta a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

De asemenea, la activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS