20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGalerie foto: O femeie a ajuns la spital în urma unui accident, la Slatina

Galerie foto: O femeie a ajuns la spital în urma unui accident, la Slatina

Seara trecută o femeie a fost rănită într-un accident rutier de pe strada Cireasov, din municipiul Slatina. Un șofer de 58 de ani nu s-a asigurat atunci când a efectuat un viraj și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 41 de ani din localitate.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, la data de 11 septembrie, orele 23.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Cireasov, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii accidentului și din primele cercetări au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, din mun.Slatina, in timp ce conducea un autoturism pe strada Cireasov, ar fi efectuat virajul la stânga fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 41 de ani din localitate.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 58 de ani și a unei femei de 54 de ani, pasageră în mașină acestuia. Conducătorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

O pasageră a rămas încarcerată

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Olt, pompierii au acționat pentru extragerea victimei, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina, concomitent cu acordarea îngrijirilor medicale tuturor persoanelor implicate în accident. Pentru extragerea victimei, salvatorii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, victima fiind preluată, conștientă, de echipaje medicale.

Pacienta prezenta traumatism de șold, traumatism la membrul superior drept și multiple excoriații, fiind transportată la UPU Slatina.

Tot la UPU Slatina a fost transportat și șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 58 de ani, din municipiul Slatina, cu traumatism toracic. Celelalte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Pompierii au acționat și pentru sablarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS