21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDrogat şi fără permis, a depăşit cu 127/km la oră o maşină a Poliţiei Rutiere

Drogat şi fără permis, a depăşit cu 127/km la oră o maşină a Poliţiei Rutiere

Un tânăr, de 30 de ani, din Mediaș este cercetat de polițiști după ce a depășit, cu 127 km/h, pe un drum național, un echipaj al Poliției Rutiere, relatează tvr.

Din primele verificări, oamenii legii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere și a fost depistat pozitiv la testul cu aparatul Drugtest.

Potrivit IPJ Sibiu, incidentul a avut loc marți pe DN 14, la ieșirea din localitatea Ruși. Şoferul unei mașini a depășit neregulamentar chiar o autospecială a Serviciului Rutier Sibiu, circulând cu 127 km/h pe un sector de drum cu o viteză maximă admisă de 70 km/h.

Polițiștii rutieri l-au urmărit pe șofer pe o distanță de aproximativ 6 km și au reușit să blocheze mașina la ieșire din localitatea Șeica Mare.

La volan a fost identificat un tânăr din Mediaș, în vârstă de 30 de ani. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta nu are permis de conducere.

Pentru că tânărul avea un comportament neobișnuit, polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis și metamfetamină.

Acesta a fost dus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în corp.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența substanțelor psihoactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS