17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă bancomate au fost aruncate în aer în Otopeni

Două bancomate au fost aruncate în aer în Otopeni

În această dimineață două bancomate ale unei bănci din orașul Otopeni, județul Ilfov, au fost aruncate în aer. Fațada clădirii unde erau aparatele a fost distrusă. Polițiștii îi caută acum pe autori.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Ilfov, acesți au fost a fost sesizați marți dimineață cu privire la faptul că la parterul unui bloc din orașul Otopeni a avut loc o distrugere. Din primele verificări s-a stabilit faptul că distrugerile au avut loc la două bancomate ce aparțin unei bănci.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni împreună cu efective de pompieri și specialiști din cadrul IGPR, precum și conducerea IPJ ILfov.

Potrivit sursei citate , au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului și conservarea locului faptei. În urma exploziei au rezultat numai pagube materiale și nu au rezultat victime.

Polițiștii ilfoveni efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, cât și pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS