-2 C
Craiova
marți, 24 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Arestat la domiciliu pentru raporturi sexuale cu două surori minore

Arestat la domiciliu pentru raporturi sexuale cu două surori minore

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus arestarea la domiciliu a unui doljean de 68 de ani, acuzat că a întreținut relații sexuale cu două surori minore, de 14 și 16 ani. Anchetatorii spun că fata de 16 ani a rămas însărcinată, iar în urmă cu un an a născut. Bărbatul de 68 de ani a fost arestat preventiv în iunie, la propunerea procurorilor DIICOT.

Procurorii DIICOT au cerut şi obţinut, pe 22 iunie, arestarea preventivă a unui bărbat de 68 de ani, din Verbița. Acesta din urmă a fost acuzat de comiterea infracţiunii de act sexual cu minor în formă continuată.
Anchetatorii au susţinut că bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu două surori minore în perioada 2017-2019.

„În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul a întreținut în mod repetat, în perioada 2017 – 2019, raporturi sexuale cu două persoane vătămate minore, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, surori. În urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an”, au susţinut procurorii DIICOT.

Pe data de 22 iunie, inculpatul a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis solicitarea anchetatorilor și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile.

Arestat la domiciliu pentru raporturi sexuale cu minore

Mandatul de arestare a fost prelungit de instanţă până în urmă cu o săptămână. Pe data de 1 septembrie, Tribunalul Dolj a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului.

„Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul G.I. pe o durată de 30 de zile, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, se arată în hotărârea instanţei.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatului i-a fost interzis să comunice cu părţile civile şi martorii din dosar. De asemenea, bărbatul a fost obligat să se prezinte în faţa instanţei de fiecare dată când este chemat.
Hotărârea Tribunalului Dolj nu a fost contestată de inculpat sau de anchetatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Parlamentarii români îș anunță demisiile pe Facebook

Mai mulți parlamentari români și-au anunțat demisiile pe conturile personale de Facebook. Liderii PSD și USR au promis că vor demisiona din...

82 de cazuri noi de coronavirus în Dolj

Prefectura Dolj a anunțat astăzi că au fost înregistratet alte 82 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Situația...

Elon Musk, lider în topul Bloomberg al miliardarilor

Antreprenorul Elon Musk, de 49 de ani, l-a devansat pe fondatorul Microsoft Bill Gates, devenind al doilea cel mai bogat om de...

Scandal cu focuri de avertisment într-un cartier craiovean

Polițiști din cadrul Secției 6 Craiova au fost sesizați, ieri, de un bărbat de 45 de ani, din municipiu, că la...
00:15:25

Guvernul a aprobat rectificarea Bugetului de stat și a...

Guvernul a aprobat, în şedinţa de luni, cea de-a treia rectificare bugetară din 2020, care majorează deficitul bugetar la 9,1% din Produsul...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana Bică și Cosmin Durle după ce au renunțat la mandatele de consilieri județeni.