9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoliu în lumea medicală. Primul medic din Dolj, răpus de coronavirus

Doliu în lumea medicală. Primul medic din Dolj, răpus de coronavirus

Doliu în lumea medicală. Primul medic din Dolj, răpus de coronavirus. Un medic din județul Dolj a murit din cauza infecției cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de medicul primar dr. Livia Davidescu, din Craiova, pe pagina sa de Facebook.

Este vorba de medicul Cristiana Pîrșoi. „Dr. Cristiana Pîrșoi, primul medic din Dolj care a plecat la îngeri. A pierdut lupta cu Covid-19. Dumnezeu să o odihnească în pace”, este anunțul postat de medicul primar Livia Davidescu.

„Parcă mai ieri o auzeam râzând cu pofta în celalalt cabinet. Azi nu îmi vine să cred că nu mai este. Atât de repede și atât de neînțeles! Am lucrat aproape 12 ani împreună și nu s-ar fi gândit nimeni că acest virus blestemat ne va despărți așa și ne va lăsa răni adânci în suflet. Drum lin printre îngeri, doamna doctor! Dumnezeu sa va odihnească în pace!“, este unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a medicului decedat.

„Dumnezeu să vă odihnească în pace! O să vă păstram în inima noastră, o să ne amintim de iarna în care am pictat împreună globuri, de râsul dumneavoastră plin de viata, de toate momentele frumoase petrecute împreună. Sincere condoleanțe familiei!“, este un alt mesaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS