11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMinoră rănită în urma unui accident în Turceni

Minoră rănită în urma unui accident în Turceni

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, de un participant la trafic, despre faptul că, pe DJ 674 Turceni, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în timp ce un bărbat, de 41 de ani, din orașul Turceni, conducea un autoturism, pe DJ 674 Ionești – Turceni, s-a angajat în depășirea unei autoutilitare, condusă de un bărbat, de 53 de ani, din comuna Crușeț, care, fără să se asigure, a executat un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar.

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, rezultând rănirea ambilor șoferi și a unei minore, de 8 ani, pasageră în primul autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul primului autoturism și 0,04 mg/l alcool pur în aerul pur expirat, pentru conducătorul autoutilitarei, căruia i-au fost recoltate și probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS