5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn băiat omorât în bătaie într-o pădure din Republica Moldova

Un băiat omorât în bătaie într-o pădure din Republica Moldova

Un băiat de 14 ani din Republica Moldova a fost găsit mort într-o pădure, după ce a fost bătut și legat de un copac. Minorul fără suflare a fost găsit într-o pădure din localitatea Chișcani, raionul Căușeni, scrie Pro TV Moldova.

Băiatul a fost implicat într-un furt, acum două săptămâni, când, împreună cu un consătean de 21 de ani, cu antecedente penale, au furat mai multe bunuri din casa străbunicii sale. Ulterior, individul de 21 de ani a fost prins și eliberat sub supraveghere în cazul furtului.

După ce au început să-l caute însă pe minorul de 14 ani, oamenii legii au constatat că și tânărul de 21 de ani dispăruse de acasă.

L-a omorât ca să-i dea o lecție

Polițiștii l-au găsit în cele din urmă pe individ, care a mărturisit că l-a omorât pe minor și i-a dus la locul crimei. Aici, oamenii legii l-au găsit pe copil mort, legat de un copac, în stare de descompunere.

Experții au stabilit că moartea minorului a survenit în urmă cu câteva zile, iar pe corp încă se puteau observa urmele de violență. Individul a mărturisit poliției că a vrut să-i dea o lecție minorului, pentru că l-a denunțat în cazul furtului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS