10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident grav în localitatea Ostrovu Corbului. Două persoane încarcerate

Accident grav în localitatea Ostrovu Corbului. Două persoane încarcerate

-

Două pesoane au rămas încarcerate și sunt inconștiente după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident pe DN 56B, în localitatea Ostrovu Corbului.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Mehedinți, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN56 B s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire iar la revenirea pe sensul său de deplasare a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autotren condus de un barbat de 44 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului și a pasagerului din dreapta, o fata de 25 de ani, din Drobeta Turnu-Severin.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Mehedinți, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD pentru salvarea victimelor unui accident rutier.

Pompierii au acționat, de urgență, pentru descarcerarea celor două victime aflate în stare de inconștiență, pe care le-au predat echipajele medicale SMURD și SAJ.

În cauza polițiștii din Mehedinți au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS