12.3 C
Craiova
luni, 26 februarie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tânăr reținut pentru lovire sau alte violențe

Dolj: Tânăr reținut pentru lovire sau alte violențe

Tânăr reținut pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice şi conducerea unui vehicul fără permis.

Polițiștii din Băilești au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, ieri, tânărul, în timp ce se afla pe o stradă din Băilești, în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat de 21 de ani, din localitate, l-ar fi lovit de mai multe ori pe acesta cu un obiect tăietor-înțepător.

De asemenea, polițiștii au stabilit că în aceeași zi, cel în cauză ar fi condus un autoturism, prin Băilești, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua de 18 august a.c., tânărul ar mai fi exercitat asupra persoanei vătămate acte de violență și amenințări în incinta unei frizerii din Băilești, pentru care nu a sesizat la momentul respectiv organele de poliție.

În urma probatoriului administrat de polițiști, tânărul de 21 de ani, a fost reținut pentu 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS