27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBătrân dispărut de acasă, căutat de poliţişti şi voluntari

Bătrân dispărut de acasă, căutat de poliţişti şi voluntari

UPDATE: Potrivit IPJ Olt, bătrânul de 73 de ani a fost găsit decedat, într-o fântână.

„În urma activităţilor desfășurate de polițiști si voluntari, trupul neînsuflețit al bărbatului căutat a fost găsit într-o fântână. Acesta a fost scos la suprafață cu sprijinul pompierilor olteni. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, transmit reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii din Olt caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. Este vorba de un bătrân de 73 de ani, din localitatea Brastavăţu. În acest moment, efective sporite ale poliției, împreună cu voluntari din localitate, desfășoară activități specifice de căutare.

Potrivit oamenilor legii, dispariţia bătrânului a fost anunţată în acestă dimineaţă.

„Astăzi, 18 august, polițiștii Postului de Poliție Brastavățu au fost sesizați cu privire la faptul că Lupescu Ion, un bărbat în vârstă de 73 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. La data plecării acesta era îmbrăcat cu o bluză in dungi alb-albastre, pantaloni de culoare albastră și era încălțat în galoși de culoare închisă.

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,60 m, greutate de 50-55 kg, constituție astenică, păr grizonant. Efective sporite ale poliției, împreună cu voluntari din localitate desfășoară în aceste momente activități specifice de căutare”, au precizat poliţiştii olteni.

Persoanele care dețin informații care pot ajuta la găsirea bătrânului sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS