10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSlătinean omorât în bătaie de trei tineri

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri

Judecătorii de la Tribunalul Olt au dispus, ieri, arestarea preventivă a trei tineri suspectaţi de comiterea infracţiunii de omor. Este vorba de doi slătineni de 16 şi 21 de ani şi de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Crîmpoia. Potrivit anchetatorilor, la sfârşitul săptămânii trecute, cei trei au ucis în bătaie un tânăr de 21 de ani.

Anchetatorii susţin că victima a fost atacată de cei trei în apropiere locuinţei sale.

„În seara zilei de 09.08.2020, în jurul orelor 22:00, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii purtate cu puţin timp, inculpaţii R.C.N., R.L.G. şi C.F. înarmaţi cu „bâte”, au atacat-o pe victimă în timp ce aceasta se afla în apropierea unui imobil proprietatea sa din Slatina, str. Stejarului, pe drumul public. Au agresat-o fizic cu pumnii, picioarele şi bâtele pe care le aveau asupra lor, aplicându-i mai multe lovituri (fără ca victima să apuce să riposteze, fiind luată prin surprindere) peste tot corpul. Loviturile au condus în final la decesul victimei, conform concluziilor preliminare întocmite de medic legist din cadrul SJML Olt”, au explicat procurorii olteni.

Arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Tânărul bătut a fost găsit de fratele său, duminică dimineaţa. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Slatina. A decedat în cursul zilei de marţi, din cauza leziunilor suferite.

În noaptea de miercuri spre joi, cei suspecţii au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore. Ieri, cei trei au fost duşi la Tribunalul Olt cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a emis pe numele inculpaţilor mandate de arestare pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS