8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: A murit pacienta care se afla în ambulanța căzută de pe pod la Cornești

Gorj: A murit pacienta care se afla în ambulanța căzută de pe pod la Cornești

Pacienta COVID care se afla în ambulanța din Mehedinți, care a căzut aseară de pe un pod, în localitatea gorjeană Cornești, a murit.

Femeia era transportată de la Orșova la Târgu Jiu, moment în care ambulanța a fost implicată într-un accident rutier. Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj efectuează acum o anchetă pentru ucidere din culpă. Cei trei membri ai echipajului de pe autospeciala Serviciului de Ambulanță Județean Mehedinți se află acum internați la Spitalul Județean din Craiova.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 25 de ani, din comuna Bala, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Cornești, din direcția comunei Telești către municipiul Târgu Jiu, a efectuat manevra de viraj la stânga, moment în care din aceeași direcție s-ar fi angajat în manevra de depășire o ambulanță condusă de un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care a intrat în coliziune cu autoturismul, autospeciala fiind proiectată în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 62 de ani, a unui bărbat, de 51 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin și a două femei, de 52 și 67 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin și comuna Corcova, județul Mehedinți, care se aflau în autospecială.”, conform IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS