17.9 C
Craiova
vineri, 18 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc

Două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT Braşov au reţinut două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc pe raza municipiului Braşov, după ce poliţiştii BCCO şi procurorii au efectuat nouă percheziţii domiciliare în Braşov, Zărneşti şi Cristian.

„Din cercetări a reieşit faptul că mai multe persoane, constituite într-un grup infracţional, s-ar fi aprovizionat cu droguri din Germania, iar ulterior, prin intermediul unor persoane de legătură, l-ar fi comercializat persoanelor din anturaj sau celor recomandate de către aceştia”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Percheziţiile au avut loc pe raza municipiului Braşov, oraşului Zărneşti şi localităţii Cristian, la domiciliile şi sediile comerciale ale persoanelor bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT Braşov, în vederea audierii, două dintre acestea fiind reţinute pentru 24 ore, urmând ca miercuri să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

În aceeaşi cauză, este cercetat un al treilea membru al grupării, un bărbat de 32 ani, care se află în arestul IPJ Braşov, ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Poliţia Oraşului Zărneşti, alături de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Ploieşti.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Avarie la o conductă de apă din Târgu Jiu

Echipele Aparegio Gorj intervin la această oră...

ȘTIRI GdS

SpaceX va lansa 60 de sateliți Starlink pe orbită...

SpaceX va lansa joi, 17 septembrie, un lot de 60 de sateliți pe orbită ca parte a „megaconstelației” Starlink, evenimentul putând fi...

Motociclist decedat, după ce a intrat într-un TIR, pe...

Un motociclist care a intrat în coliziune cu un TIR , pe DN 1, la ieşirea din municipiul Făgăraş, a decedat înainte...

Un bărbat a suferit arsuri pe jumatate din corp,...

Un bărbat a suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului după ce a fost surprins de un incendiu de vegetaţie, scrie...
00:00:47

Bărbat arestat pentru deţinere de droguri şi armament

Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT din Craiova au ridicat cocaină, trei pistoale cu glonț și 59 de cartușe, după o prindere în...

Accident cu ambulanţa soldat cu un rănit

O ambulanță de la SAJ Hunedoara care se afla în misiune a fost implicată astăzi într-un accident rutier, scrie ziaruldehunedoara.

În București, un vatman a fost împușcat de un...

Astăzi de dimineaţă a avut loc un incident armat în traficul din Capitală. Un șofer a împușcat un vatman al STB cu...