19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopil de 7 ani, găsit mort în cuva mașinii de spălat

Copil de 7 ani, găsit mort în cuva mașinii de spălat

Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați marţi seară, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un copil, în vârstă de 7 ani, a fost găsit decedat în cuva unei mașini de spălat dintr-un imobil din municipiul Tulcea. Circumstanţele decesului sunt încă neclare, potrivit tulceanoastră.

Băiețelul de 7 ani era în cameră cu surioara lui de 3 ani. La un moment dat a intrat în cuva mașinii de spalat, iar aceasta s-a închis ermetic. Nu se știe încă din ce cauze. Părinții se aflau în altă cameră și nici nu bănuiau ce se întâmpla. În câteva minute, copilul a murit din cauza lipsei de oxigen.

Echipajul medical de intervenție a declarat decesul copilului

În baza sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului unde a constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenție a declarat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conform art.192 din Codul penal. S-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanțelor decesului. De asemenea, polițiștii au informat reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea privind incidentul, pentru dispunerea măsurilor legale conform competențelor.
Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS