14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBăut şi fără permis, la plimbare cu o autoutilitară furată

Băut şi fără permis, la plimbare cu o autoutilitară furată

Un bărbat de 34 de ani, din Calafat, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni. Doljeanul este acuzat că, deşi nu are permis şi era băut, a furat o autoutilitară şi a plecat către Poiana Mare.

Oamenii legii spun că, în noaptea de marţi spre miercuri, o tânără din Calafat a sesizat faptul că un bărbat i-a furat o autoutilitară.

„În noaptea de 11/12 august, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizați de o tânără de 19 ani, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras o autoutilitară, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 lei. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, autoutilitara a fost depistată în trafic, pe DN 55A, Calafat – Poiana Mare. La volanul autoutilitarei a fost identificat un bărbat 34 de ani, din Calafat”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă au stabilit că bărbatul nu are permis de conducere. În plus, băuse bine înainte de a pleca la plimbare cu maşina furată.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au mai explicat oamenii legii.

Pe numele doljeanului a fost întocmit un dosar penal pentru furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS